Slå dørene op for leverandørerne

Leverandør.jpg
 

Får din virksomhed produkter eller services fra en eller flere leverandører? Så læs med her.  

Når dine medarbejdere videresælger produkter eller benytter sig af eksterne services, er det selvfølgelig vigtigt, at medarbejderne har viden om både leverandøren og dennes produkter. Her kommer Academy ind i billedet. 

Academy er en vidensplatform med fokus på træning og motivation af medarbejdere. Academy gør dine medarbejderne klogere på de services, USP’er og produktviden, som er essentiel for at sælge leverandørens produkt. 

Academy giver din virksomhed mulighed for at give leverandørerne adgang til at kommunikere direkte til medarbejderne. Leverandørerne kan uploade træningsforløb, nyheder og produktinformationer til systemet, og I kan vælge, om indholdet skal godkendes af jer først, eller om leverandøren har fri adgang til systemet. Leverandøren har adgang til at se statistik på læsningsprocent og træningsgennemførelse, så de kan følge med i medarbejdernes aktivitet på deres indhold.

Leverandør.png

A Close Shave er sparringspartner for leverandørerne og hjælper gerne med at udarbejde træningsmateriale og rådgive dem i, hvordan de bedst muligt motiverer og træner medarbejderne.

 
 
Hos MASH Steakhouse hjælper vi Danish Crown med at sikre, at medarbejderne har helt styr på deres steaks, og hos Bog & Idé hjælper vi bl.a. HarperCollins med at køre kampagner og konkurrencer, der klæder boghandlerne godt på til kommende udgivelser. På den måde kan vi sikre fokus på produktet og derved øge salget.
 
 
Piggy.png

Finansiering
Din virksomhed kan ligeledes give leverandørerne en sjælden mulighed for at kommunikere direkte til medarbejderne og sikre sig, at de er klædt godt på til at sælge deres produkter. Ved at give en leverandør adgang til Academy kan din virksomhed helt eller delvis finansiere Academy-systemet, samtidig med at leverandørens indhold bidrager til at skabe et dynamisk flow af indhold og viden til gavn for både virksomheden, leverandøren og medarbejderne. 

Der er mulighed for at sammensætte forskellige abonnementer til jeres leverandører, alt efter hvilket og hvor meget indhold de skal bidrage med på Academy. Med leverandøradgangen på Academy kan du styrke relationen mellem leverandører og medarbejdere, mens I sammen løfter både salget og medarbejdernes viden. 

 
Vores leverandører har fået en fantastisk mulighed for at formidle produktinformationer og kampagner direkte til de mange medarbejdere i vores kæder. MitIR er blevet et vigtigt værktøj, for os som hovedkontor, for vores leverandører og ikke mindst for butikkerne, der bruger systemet hver eneste dag
— Anders Dahl Iversen, kædechef i Indeks Retail A/S