Lad leverandørerne motivere dine medarbejdere

Får din virksomhed produkter eller services fra en eller flere leverandører? Så læs med her. Dine leverandører kan nemlig motivere og træne dine medarbejdere på Academy.
Kommunikation direkte fra leverandør til medarbejder

Når dine medarbejdere videresælger produkter eller benytter sig af eksterne services, er det selvfølgelig vigtigt, at medarbejderne har viden om både leverandøren og dennes produkter. Her kommer Academy ind i billedet. 

Academy er en vidensplatform med fokus på træning og motivation af medarbejdere. Academy gør dine medarbejderne klogere på de services, USP’er og produktviden, som er essentiel for at sælge leverandørens produkt.

“Vores leverandører har fået en fantastisk mulighed for at formidle produktinformationer og kampagner direkte til de mange medarbejdere i vores kæder. MitIR er blevet et vigtigt værktøj for os som hovedkontor, for vores leverandører og ikke mindst for butikkerne, der bruger systemet hver eneste dag.”

– Anders Dahl Iversen, kædechef, Indeks Retail A/S

Academy giver din virksomhed mulighed for at give jeres leverandører adgang til at kommunikere direkte til medarbejderne. Leverandørerne kan uploade træningsforløb, nyheder og produktinformationer til systemet, og I kan vælge, om indholdet skal godkendes af jer først, eller om leverandøren har fri adgang til systemet. Leverandøren har adgang til at se statistik på læsningsprocent og træningsgennemførelse, så de kan følge med i medarbejdernes aktivitet på deres indhold.

A Close Shave er sparringspartner for leverandørerne og hjælper gerne med at udarbejde træningsmateriale og rådgive leverandørerne i, hvordan de bedst muligt motiverer og træner medarbejderne. På den måde kan vi sikre fokus på produktet og derved øge salget.

Digital platform med leverandører som medafsendere

Din virksomhed kan give leverandørerne en sjælden mulighed for at kommunikere direkte til medarbejderne og sikre sig, at de er klædt godt på til at sælge deres produkter. Ved at give en leverandør adgang til Academy kan din virksomhed helt eller delvist finansiere Academy-platformen, samtidig med at leverandørens indhold bidrager til at skabe et dynamisk flow af indhold og viden til gavn for både virksomheden, leverandøren og medarbejderne. 

Der er mulighed for at sammensætte forskellige abonnementer til jeres leverandører, alt efter hvilket og hvor meget indhold de skal bidrage med på Academy. Med leverandøradgang på Academy kan du styrke relationen mellem leverandører og medarbejdere, mens I sammen løfter både salget og medarbejdernes viden.

Scroller du stadig?
Måske er disse emner noget for dig...
Bog og idé
Sådan hjælper vi Indeks Retail med at samle 3 butikskæder under ét tag
Sådan kan data på Academy sikre succes
Sådan hjælper vi MASH med at sikre det høje kvalitetsniveau og en stærk brandidentitet
Scroll to Top