Få medarbejderne ombord med onboarding

Academy får hele tiden nye funktioner og muligheder, der forbedrer systemet og brugeroplevelsen. Nogle funktioner fortjener bare lidt mere opmærksomhed end andre – derfor vil vi gerne introducere: Onboarding. Det er mere effektivt end waterboarding og mere behageligt, kan vi godt garantere. Onboarding er nemlig vores nye uddannelsesforløb, som vores kunder selv kan sammensætte på deres Academy-systemer.
Modulære onboardingforløb

Med Onboarding bliver Academy også din platform til at onboarde, træne og udvikle dine medarbejdere. Gennem Onboarding kan nye medarbejdere blive godt trænet i grundlæggende viden, nøgleprodukter og services, inden de slippes løs på arbejdspladsen, og ledere kan følge med skridt for skridt og se, hvordan medarbejderne klarer forløbet. 

Onboarding kan sammensættes frit af flere forskellige moduler på systemet og aktiviteter ude i den virkelige verden. Du får et onboarding program, hvor forløbet kan deles op i flere dele, og der kan sættes deadlines på hver del alt efter behov. Onboarding er faktisk så fleksibelt, at uddannelse og oplæring af nye medarbejdere ikke er den eneste mulighed. Videreuddannelse af ledere, kurser i specifikke brands og meget mere kan også lade sig gøre med Onboarding på Academy.

Onboarding på Academy kan bruges til mere end blot uddannelse og oplæring af nye medarbejdere. Videreuddannelse af ledere, kurser i specifikke brands og meget mere kan også lade sig gøre.

Vores kunder onboarder med Academy

Hos MASH skal alle medarbejdere igennem et grundlæggende onboardingforløb på deres Academy, der både byder på certificeringer i menuen, læsning af relevante informationer samt kurser i sikkerhed og service ude i restauranten. Når medarbejderne har gennemført et onboardingforløb, bliver dette tydeligt på deres profil, og HR kan hurtigt se statistik over, hvem der har gennemført, og hvem der skal have et lille skub.

På Indeks Retails Academy-platform bruges Onboarding til at informere boghandlerne om specifikke kampagner og videreuddanne dem inden for bestemt områder, f.eks. læsning for børn.

Onboarding-modulet på Academy:
  • Oplæring af nye medarbejdere 
  • Uddannelse af både ledere og medarbejdere
  • Kurser i specifikke brands og produkter
  • Træning i kampagner, menuskifte, mv.

Med modulet Onboarding har Academy fået endnu et redskab til at sikre veluddannede, motiverede og trygge medarbejdere, der løfter bundlinjen og skaber resultater – på tværs af brancher og produkter.

Scroller du stadig?
Måske er disse emner noget for dig...
Employee Experience: Vejen til bedre medarbejder- og kundeoplevelser
Sådan udvikler du medarbejdernes færdigheder
Sådan hjælper vi MASH med at sikre det høje kvalitetsniveau og en stærk brandidentitet
Scroll to Top