A Close Shave åbner kontor i London

12. april 2019 af Mette Skovdal

Academy-platformen blev for alvor et internationalt system med brugere i hele verden for et stykke tid siden. Nu har vi taget skridtet videre og åbnet kontor i London.

Flersproget kommunikationsplatform

Vores første internationale samarbejde med først HiFi Klubben og siden MASH banede vejen for flere sprog på Academy. I dag taler Academy både dansk, engelsk og tysk. Med flere internationale kunder og stadigt flere sprog er vi nu klar til at udvide kundekredsen.

Med Academy kan virksomheden styrke den interne kommunikation, træne og motivere medarbejdere samt sikre vidensdeling på tværs af hele virksomheden.

Involvér og optimér din vigtigste ressource: medarbejderne

Academy er det optimale værktøj til at sikre et højt vidensniveau og effektiv kommunikation mellem virksomhedens lag og enheder. Vores kunder bruger bl.a. systemet til at formidle og involvere medarbejderne i deres aktuelle strategiske tiltag, igangværende projekter og kampagner som f.eks. menuskifte.

Træning og e læring

Med Academy får du onboardingmodul, som imødekommer og opfylder dine behov.

Vidensdeling og kommunikation

Du kan nemt sende beskeder og målrette nyheder og indhold til rette medarbejdere 

Brugerdata og HR værktøjer

Du får hurtigt et overblik over dine medarbejdere, deres træningsforløb, engagement mv.

Skab ensartethed på tværs af landegrænser

Fra vores tætte samarbejde med internationale restaurantkæder ved vi, at det kan være svært at fastholde ensartethed på tværs af landegrænser. Det kan også være svært at få information ud i alle led, så medarbejderne føler sig velinformerede og motiverede, når hovedkontoret ligger mange kilometer væk. Med Academy forkortes afstanden fra ledelse til gulv og fra køkken til rengøring – lige meget hvilket land gulvet befinder sig i. 

Hvis din virksomhed vil sikre den fortsatte udvikling og træning af jeres medarbejdere, så tag endelig kontakt og få en uforpligtende præsentation af systemet. Uanset om befinder dig i Storbritannien, Danmark, Tyskland eller et helt andet sted på kortet – vi er ikke nået til andre planeter endnu, men vi skal nok sige til, når det sker.

Find os i London

I London sidder vores Branch Manager, Mette Skovdal, klar til at byde virksomheder velkommen – både engelske, danske og alle andre nationaliteter. Hvis du har brug for hjælp til onboarding, træning eller motivation af medarbejdere i det tyske, står vi klar med værktøjet over dem alle: Academy.

4

Kontakt

METTE SKOVDAL
BRANCH MANAGER, UK

mette.skovdal@acloseshave.com
DK: +45 50 72 51 04 / UK: +44 (0) 7895 312622

Scroll to Top