A Close Shave åbner kontor i London

LondonOffice1250x550.jpg
 

Academy blev for alvor et internationalt system med brugere i hele verden for et stykke tid siden. Nu har vi taget skridtet videre og åbnet kontor i London. 

Vores første internationale samarbejde, med først HiFi Klubben og siden MASH Steakhouse, banede vejen for flere sprog på Academy. I dag taler Academy både dansk, engelsk, tysk og kinesisk. Med flere internationale kunder og stadig flere sprog er vi nu klar til at udvide kundekredsen.

Med Academy kan virksomheden styrke den interne kommunikation, træne og motivere medarbejdere og sikre vidensdeling på tværs af hele virksomheden. Systemet gør det samtidig let at onboarde nye medarbejdere med skræddersyede forløb. 

Academy er det optimale værktøj til at sikre et højt vidensniveau og effektiv kommunikation mellem virksomhedens lag og enheder. Vores kunder bruger blandt andet systemet til at formidle og involvere medarbejderne i deres aktuelle strategiske tiltag, igangværende projekter og kampagner som for eksempel menuskifte.

Ukmap4.png

Fra vores tætte samarbejde med internationale restaurantkæder ved vi, at det kan være svært at fastholde ensartethed på tværs af landegrænser. Det kan også være svært at få information ud i alle led, så medarbejderne føler sig velinformerede og motiverede, når hovedkontoret ligger mange hundrede kilometer væk. Med Academy forkortes afstanden fra ledelse til gulv, og fra køkken til rengøring – ligemeget hvilket land, gulvet befinder sig i. 

 
 
Hvis din virksomhed vil sikre den fortsatte udvikling og træning af jeres medarbejdere, så tag endelig kontakt og få en uforpligtende præsentation af systemet – hvad end du befinder dig i Storbritannien, Danmark, Tyskland eller et helt andet sted på kortet. (Vi er ikke nået til andre planeter endnu, men vi skal nok sige til, når det er).