HR kan måle medarbejdermotivation og udvikle medarbejdere med Academy

Academy byder på et væld af funktioner. Ikke mindst kan systemet være et vigtigt værktøj for en HR-afdeling i forhold til onboarding og indsigt i medarbejdernes motivation og vidensniveau.
Én kommunikationsplatform til mange formål

Når virksomheder henvender sig til os for at høre mere om Academy, er deres motivation forskellig. Nogle efterspørger en digital vidensplatform med det ene formål at øge salget af produkter. Andre vil opnå en forbedret kundeservice. Så er der dem, der til daglig gør brug af en håndfuld forskellige kommunikationskanaler og ser Academy som en mulighed for at samle alle kanaler i én.

Der er også dem, der mangler et HR-værktøj til at uddanne og udvikle medarbejdere, motivere dem til at opsøge viden på egen hånd samt tracke performance og engagement. Det er den sidste gruppe, vi vil fokusere på her.

Du kan bruge Academy som:

  • Kommunikationsplatform
  • Vidensplatform
  • HR- og ledelsesværktøj 
  • Træningsplatform 
  • Og meget mere…

Indsigt til at udvikle og motivere medarbejdere

Hvad kan en HR-afdeling eller -ansvarlig bruge Academy til? Academy sikrer, via information og online træningsforløb, at medarbejderne til hver en tid er orienterede om nye produkter, kampagner, ændrede arbejdsgange eller målsætninger. Academy tilbyder via overskuelig og lettilgængelig data indsigt i, i hvilken grad medarbejderstaben gennemfører træningsforløb – og også hvordan de klarer sig.

Afdelingers aktivitet og performance på forløbene kan holdes op imod hinanden. Ja, helt ned på individniveau trækkes der data, så det fremgår, i hvilken grad en medarbejder opsøger viden på Academy, og hvordan denne klarer sig i træningsforløb. Formålet med dette er ikke, at HR-afdelingen eller ledelsen kan agere løftet pegefinger, men finde ud af, hvor der er behov for en hjælpende hånd.

Academy kan vise, hvor der er huller i medarbejdernes viden, så der kan justeres, og så medarbejderne udvikler sig optimalt.

Godt med fra start

Når en medarbejder er ny på en arbejdsplads, skal der fyldes en masse viden på om eksempelvis arbejdsgange, politikker, produkter og services. Academy sikrer, at medarbejderen kommer bedst muligt fra start. Allerede når medarbejderen har skrevet under på ansættelseskontrakten, kan denne lukkes ind i Academy-universet. 

Virksomheden har mulighed for at skabe et introforløb for medarbejderen på Academy, så denne gradvist tilegner sig væsentlige informationer gennem nyheder og træningsforløb. På den måde hjælpes den nye på holdet til en god start på arbejdspladsen, og det kan samtidig spare ressourcer på oplæring.

Talerør for toppen

En af de typiske opgaver for HR afdelingen er at formidle ledelsens visioner og målsætninger. Her bruger flere af vores kunder muligheden for at blogge, enten video- eller tekstbaseret på Academy. På Brøchner Hotels havde CEO Karim Nielsen siden opstarten af deres Academy-system, med navnet THE POWER OF NOW, jævnligt blogget til medarbejderne. I sine blogs formidlede Karim Nielsen sine tanker om, hvordan det gik for forretningen og markedet, de enkelte hotellers initiativer og hvad fremtiden byder på – og får strategierne ned på jorden.

"The Power of Now hjælper os med at kommunikere, dele viden og erfaringer, træne og uddanne alle vores ansatte hos Brøchner Hotels på en effektiv og inkluderende måde."

– Lene Larsen, Director of People Development, Brøchner Hotels, 2017

Scroller du stadig?
Måske er disse emner noget for dig...
Sådan hjælper vi Brøchner Hotels med at bygge en stærk virksomhedskultur
Sådan udvikler du medarbejdernes færdigheder
Sådan kan data på Academy sikre succes
Scroll to Top