Hvad laver vi?

Vi yder daglig support på vores kunders Academy-systemer, skaber indhold, udtænker kampagner, holder sparringsmøder og meget andet. En personlig kontakt og god dialog med vores kunder er en vigtig del af vores måde at arbejde på, så tag endelig fat i en af os, hvis du har spørgsmål. 

 

BRIAN FABRICIUS
SALGSDIREKTØR

brian@acloseshave.com
+45 41 200 500

BRIAN FABRICIUS
SALGSDIREKTØR

Vi kender alle de sælgere, der leverer en indlært ordflom om eget produkt og glemmer at spørge til vores behov og udfordringer. Lige præcis sådan en sælger er Brian ikke. Salg for salgets skyld interesserer slet ikke Brian. Du vil lære ham at kende som en nysgerrig og nærværende kommunikator, der sætter sig ind i din virksomheds udfordringer for at at finde den optimale løsning i tæt samarbejde med jer. 

Brian har solid forretningsforståelse inden for detailhandel. Læg hertil mere end 15 års erfaring med salg af elektronik hos blandt andre Sony, Sennheiser og Jabra.

Brian har stor interesse for udvikling og bæredygtighed, og ved siden af sin indsats hos A Close Shave har han et skrædderi i Sierra Leone. Her producerer de tasker af genanvendte cykelslanger og farverige butterfly under de to brands: Bangura og Payamba.

På kontoret er Brian storleverandør af herlig kaffe og god stemning. 

Spørg Brian om:
Gadgets, aktier, dansk møbeldesign, portvin eller heavy metal.

Spørg ikke Brian om:
Kendte personer, vegetarisk mad, amerikanske serier eller nogen former for sport.

METTE SKOVDAL
KAMPAGNEKOORDINATOR & TEKSTFORFATTER

mette.skovdal@acloseshave.com
+45 50 72 51 04

METTE SKOVDAL
KAMPAGNEKOORDINATOR & TEKSTFORFATTER

Mette er kontorets litteraturnørd. Inden Mette blev ansat hos os, arbejdede hun i forlagsbranchen, og i sin fritid anmelder hun litteratur. Hos os er Mette blandt andet ankerperson for vores Academy til Bog & idé. Her planlægger Mette eksempelvis interne kampagner, som forbereder medarbejderne til at præsentere kommende udgivelser for deres kunder.

Mette er kandidat i filosofi. Det kan lyde højtravende og have en vis odeur af Aristoteles. Men i praksis gør Mettes baggrund hende i stand til at omsætte de mest komplicerede budskaber til letfordøjelig information. En evne, som kommer brugerne på mange af vores systemer til gode. 

Inden for tekstforfatning er Mette en skarpfinnet haj, der kan tilføre en hvilken som helst tekst kløgt og humor.

Spørg Mette om:
Ordrim, bøger, meningen med livet, te, whiskey, Pages, tekstforfatning, svensk og Heroes of Might and Magic III.

Spørg ikke Mette om:
Hvordan man blander en mojito, Godfather-filmene, matematik og hvad der er højre og venstre.

XINYUE HU (NICOLE)
PROJEKTLEDER

nicolexinyue@acloseshave.com
+45 60 90 77 92

XINYUE HU (NICOLE)
PROJEKTLEDER

Xinyue er den af os, der mestrer flest sprog. Samtidig er der tale om sprog, vi aldrig kommer til at mestre.

Xinyue har en baggrund inden for internationel business og marketing. Den store passion er social media og digital marketing i kombination med sprog (Engelsk, kinesisk, dansk og japansk). Netop med de misundelsesværdige evner til at begå sig flydende på disse sprog, har Xinyue været med til at åbne dørene for vores kunders Academy-systemer på nye markeder.

Kommer du forbi kontoret, vil du altid finde Xinyue arbejde koncentreret med en magisk kop kogt vand ved sin side.

Spørg Xinyue om:
Rejser, japanske tv-serier, Geert Hofstedes kulturelle dimensioner, boligjagt i København, sund livsstil og hvordan man opnår sine mål.

Spørg ikke Xinyue om:
Hvordan man omgås børn, at følge opskrifter under madlavning, historie, musikgenrer (hun lytter til alt, der er godt, ok?)

JESPER GREEN
INTENT MARKETING SPECIALISTJESPER GREEN
INTENT MARKETING SPECIALIST

Jesper er vores go-to, når det kommer til Intent Marketing (hensigtsmarkedsføring). Jesper lægger strategi og taktik for intelligent brug af blandt andet nyhedsbreve. Jesper analyserer på dine kunders hensigt og adfærd og modellerer derefter det indhold, der bringer jer tættere på et salg.

Jesper elsker at dyrke ekstrem-sport som Iron Man eller Militær Femkamp. Han sover tit i skovene med sin hund og fanger sin egen mad med liner, kroge og kastestjerner.

Spørg Jesper om:
Søgemaskineoptimering, tekst og semantik, nyhedsbreve, digte, SoMe-annoncering, dansk og engelsk litteratur og variationer af overlevelsesstrategier, når zombierne kommer.

Spørg ikke Jesper om:
Sport, biler, hjælp til at flytte eller til at hænge lamper op.

METTE HARBOE
KOMMUNIKATIONSKONSULENT

mette@acloseshave.com
+45 61 27 16 19

METTE HARBOE
KOMMUNIKATIONSKONSULENT

Mette er vores orakel inden for kommunikation, hvilket både vores kunder og vi nyder godt af. Tilrettelæggelse af kampagner, intern kommunikation, projektledelse, strategi, processtyring og tekstforfatning – Mette kan det hele (og lidt til). Databasen af kompetencer er samlet op på kandidatuddannelsen i virksomhedskommunikation med efterfølgende ti års erfaring i både den offentlige og private muld.

Mette er kontorets mest snakkesalige person, som altid er klar med et kreativt indspark, både fagligt og socialt. Og med en veludviklet og finurlig humoristisk sans sørger hun for, at hver dag på A Close Shaves kontor er sjov og inspirerende. Det hele bliver leveret med en aldeles jordnær aarhusiansk dialekt.

Spørg Mette om:
Podcasts, kattevideoer, puns, kreative processer, planter, dokumentarfilm og virksomhedskultur.

Spørg ikke Mette om:
Vej, hvor hun har lagt sine nøgler, andre nordiske sprog, computerspil, geografi og alt der kan sættes strøm til.

JULIE HORUP
PROJEKTLEDER & SOCIALE MEDIER

julie@acloseshave.com
+45 27 30 37 06

JULIE HORUP
PROJEKTLEDER & SOCIALE MEDIER

Julie er vores stærkeste ressource indenfor sociale medier. Samtidig er Julie anker for Academy-systemerne for vores Hi-Fi kunder. Derfor har Julie en uudtømmelig viden om den nyeste udvikling indenfor høretelefoner, højtalere og alskens anden elektronik.

Inden Julie blev vores kollega, forenede hun sin lidenskab for gaming med sine faglige evner som spiljournalist for aviser og magasiner. Passionen for videospil er intakt. Julie tager determineret en fridag, når et særligt godt spil er udkommet.

Julie sætter sig grundigt ind i alt, hun har med at gøre, og hun evner samtidig at være hurtig til at banke opgaver af listen. Kvantitet og kvalitet på én og samme tid. Kombinationen findes åbenbart.

Spørg Julie om:
Grammatik, sociale medier, alt med spil (og 80er-gyserfilm) og glæden ved mojitos (undtagen hvis Mette Skovdal har blandet dem).

Spørg ikke Julie om:
Anger management, dansk musik og om hun vil med i IKEA.

CLARA VIGDIS BERGMANN LINNEBJERG
STUDENTERMEDHJÆLPERCLARA VIGDIS BERGMANN LINNEBJERG
STUDENTERMEDHJÆLPER

Trods sin unge alder er Clara den medarbejder, der har længst anciennitet hos A Close Shave. Clara har i en årrække hjulpet os med at løse en række praktiske opgaver, og vi sætter stor pris på hendes initiativrige tilgang og smittende humør. På trods af, at Clara har travlt med både studie til socialrådgiver og arbejde med samme område, har hun valgt stadig at bruge nogle timer om ugen hos os – hvilket vi er meget taknemmelige for.

Clara er udpræget servicemindet, altid imødekommende og så har hun en herligt skæv humor. Clara er også kontorets fashion-ikon, og vi glæder os altid til at se hvilke klæder, hun entrerer kontoret i.

Spørg Clara om:
FCK, affaldssortering, make-up og det optimale politiske landskab.

Spørg ikke Clara om:
Brøndby, geografi og navne.

RUNE LÜTKEN MELAND
GRAFISK DESIGNERRUNE LÜTKEN MELAND
GRAFISK DESIGNER

Rune er vores mand, når det kommer til godt design. I sit arbejde stræber Rune efter perfektion, og du vil ofte se ham stirre indædt på sin skærm og lave bittesmå og detaljerede ændringer i timevis. Er der noget, Rune kan se sig sur på her i verden, er det skidt design.

Rune elsker tegneserier. Ren lykke lyser ud af Runes øjne, når han får fat på en sjælden udgave. Blandt Runes andre interesser er heavy metal, videospil og musikfestivaler med upcoming bands i København.

Spørg Rune om:
Grafisk design, de bedste dyregifs på nettet, typografi, layout, farveteori, Adobe CC Suite, brætspil, film og serier, alle sukkerbelagte fødevarer, fotografi, comics og sci-fi.

Spørg ikke Rune om:
Sport, biler, hvad rød peber smager af, og hvordan man kommer uskadt gennem Indre By på cykel.

ROBIN ANDERSEN
DIREKTØR & PARTNER

robin@acloseshave.com
+45 27 11 40 00

ROBIN ANDERSEN
CEO & PARTNER

I 2003 satte Robin sig for at skabe et online medie, som kunne bevæge mennesker, viden og produkter for danske detail-virksomheder. Resultatet blev Academy. I systemet forenede Robin sin erfaring fra 20 år i detail og salg med 15 års erfaring indenfor online medier.
Iværksætterånd og et oprigtigt ønske om at skabe resultater for vores kunder driver Robin. Han har en altid nærværende trang til at optimere og til at udvikle, og heraf kommer den store interesse for data. Robin indsamler i stor stil data fra vores systemer som inspiration til udvikling af nye funktioner, der kan hjælpe vores kunder eller forbedre brugeroplevelsen. 

Forkærligheden for data går helt ind til benet. Robin tracker også sig selv på kalorieindtag, motion, blodtryk og vågner til en analyse af sin søvn hver morgen.

Spørg Robin om:
Anbefalinger til Københavns restauranter, madfotografi, tegneserier, Google Analytics, Island som rejsemål, kampagner, Apple-produkter, luksus-paraplyer, vin og generelt alt, hvad man kan sætte strøm til.

Spørg ikke Robin om:
Madlavning, biler, håndværk, sport, og hvad han lige har sagt.

MARIE ANNE ASHTON
PROJEKTLEDER

marie@acloseshave.com
+45 20 83 53 44

MARIE ANNE ASHTON
PROJEKTKOORDINATOR

Marie er dedikeret kontaktperson for vores syv Academy-systemer i trafiksektoren. Her varetager Marie alt fra planlægning af kampagner ved introduktion af nye produkter til at producere træningsforløb til chauffører. Var der et spil Bezzerwizzer alene med spørgsmål om dansk bustrafik, ville Marie vinde hver gang.

Marie er fagligt set støbt indenfor medier og kommunikation og har en fortid i detail indenfor spilindustrien. I sin fritid tilbringer Marie stadig en del timer i spillenes verden. I den er hun kendt som en rutineret gamer.

Maries interesse for spil kommer os til gode, når vi arbejder med nye måder at integrere spilelementer i Academy for at gøre det til et endnu mere underholdende og motiverende univers. Marie har en fuldkommen systematisk tilgang til alle opgaver, og ingen detalje får lov at snige sig forbi hendes blik.

Spørg Marie om:
Batman, planlægning, kommunikation, Xbox, Instagram, bustrafik og Twin Peaks.

Spørg ikke Marie om:
Noget, mens hun er i gang med noget andet.

EMMA VIKTORIA FREDERIKSEN
GRAFIKER & KOMMUNIKATIONSKONSULENT

emma@acloseshave.com
+45 61 65 42 26

EMMA VIKTORIA FREDERIKSEN
GRAFIKER & KOMMUNIKATIONSKONSULENT

Emma er vores grafikspecialist. Vi kalder hende ikke Grafisk designer eller Art Director, fordi Emma oprindeligt er uddannet i engelsk. Alt det Emma kan inden for grafik (og det er ikke så lidt red.) er selvlært. Emma kaster æstetisk tryllestøv ud over alle vores systemer og vores øvrige materialer. Foruden de misundelsesværdige evner inden for grafik, har Emma solid indsigt i formidling, hvilket giver hende en enorm alsidighed. En ofte ytret frase på kontoret er faktisk: “Emma kan alt”.

På kontoret forsyner Emma os med ualmindelig stærk stempelkaffe, (u)brugelig viden og meget tørre humoristiske kommentarer. Det hele er værdsat.

Spørg Emma om:
Ubrugelig viden, postkolonialisme, serier, Adobe CC og hvad, hvem sagde hvornår.

Spørg ikke Emma om:
Biler, sport og motion generelt.

JOEL GRØNDRUP
FRONTEND-UDVIKLERJOEL GRØNDRUP
FRONTEND-UDVIKLER

Joel har en baggrund inden for kommunikation i reklamebranchen. Hos A Close Shave arbejder Joel med udvikling af websites for vores kunder. Her forener Joel sin indsigt i tekniske detaljer med fuldendt design. Joel er en ren troldmand i HTML, CSS, javascript og andre frontend-discipliner, men han er også skarp til de tungere ting, som php, mysql og andre nørdede linux-øvelser. I mange år har Joel optimeret hjemmesider til Google. Så når vores kunder mangler gode råd og søgemaskineoptimering, er han manden med svarene.

Joel har en særdeles veludviklet evne til at analysere vores kunders behov og udvikle den løsning, der passer til. Du vil lære Joel at kende som en altid positiv, imødekommende og proaktiv samarbejdspartner.

Spørg Joel om:
Seneste artikel i Weekend-Avisen, tvillinger, rejser til Italien, gode bøger, vin og god mad, vinterbadning, webdesign og anden kodning, copywriting og Pink Floyd.

Spørg ikke Joel om:
MarioKart, opera, biler og årstal.

HENRIK ABEL LARSEN
SYSTEMARKITEKT & PARTNER

henrik@acloseshave.com
+45 30 22 44 66

HENRIK ABEL LARSEN
SYSTEMARKITEKT & PARTNER

Nogle mennesker spiser havregryn til morgenmad. Henrik spiser Photoshop-filer og SQL-databaser med et drys jQuery på toppen. Med et bredt arsenal af redskaber, en MacBook og et netværk af specialister former og udvikler Henrik Academy-systemet.

Henriks passion for gamification og mangeårige erfaring fra detail-handlen har, sammen med misundelsesværdige kodeevner, gjort ham i stand til at skabe Academy. Et teknisk avanceret system, der ikke går på kompromis med den gode brugeroplevelse – skønhed og intelligens i forening.  

Inspirationen til videreudvikling af Academy finder Henrik sammen med os, vores kunder og i spilverdenen. Henrik arbejder til daglig fra kontoret i Aalborg.

Spørg Henrik om:
Databaser, interface design, Photoshop, wearable gadgets, vin og rom (ikke byen), data mining, amerikanske tv-serier, biler, cykler og gadgets hertil, kaffe, Apples historie, 24 bit musik og andre lossless lydformater.

Spørg ikke Henrik om:
Hvorfor din computer ikke virker, børn, Rom (byen), professionel sport, Windows (medmindre det er 3.11 – her er han et omvandrende leksikon).
 

 

Job hos A Close Shave

Brænder du også for intern kommunikation og medarbejderudvikling?
Vi har ingen ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende os dit CV og en uopfordret ansøgning.