TRE KÆDER UNDER SAMME TAG
 

VIDENSDELING MELLEM BUTIKKER
 

NYHEDER DIREKTE FRA LEVERANDØRER
 
 
 

Hvem er Bog og idé?

Indeks Retail A/S er hovedkontor for kæderne i Danmarks største boghandlerkæde Bog & idé samt kæderne Boghandleren og Legekæden. Butikkerne er spredt over landet, og langt de fleste er selvejende.

 

MitIR

Academy er intranet for hovedkontoret og butikkerne, der er med i Indeks Retail. Medarbejderne i butikkerne ved, at de kan finde al vital information fra hovedkontoret ét sted. Hvor kommunikationen før foregik envejs fra hovedkontoret, er der nu et gensidigt flow fra butikkerne til hovedkontor og leverandører. 

Leverandørerne har med Academy en velfungerende kanal direkte til alle medarbejderne i butikkerne. Her har de har mulighed for at involvere medarbejderne i deres produkter og skabe en tættere relation.

Dette gøres primært ved hjælp af fokuskampagner på særlige titler eller forfatterskaber, bygget op af både træningsforløb, der klæder boghandleren godt på til at sælge bogen, materiale til butikken og spændende konkurrencer.

 

Hvorfor Academy var det oplagte valg

  • Brugervenlig struktur, prioritering og segmentering på kommunikation fra hovedkontoret til de tre forskellige kæder

  • Nyhedsformidling fra leverandørerne til butikkerne. Eksempelvis involverer forlag butikkerne i kommende udgivelser gennem kampagner, konkurrencer og distribution af læseeksemplarer inden udgivelse.

  • Hjælp til varetagelse af kontakten med leverandørerne og udarbejdelsen af deres kampagner, som A Close Shave tager hånd om

  • Vidensdeling og dialog mellem butikkerne og hovedkontoret i forums og gennem kommentarer på indhold m.m.

 
 
Bogide1.jpg
Bogide2.jpg
 
Hos Indeks Retail sender vi adskillige informationer ud til butikkerne i vores tre kæder hver eneste dag, og mange af dem er essentielle for butikkernes drift. Derfor er det afgørende for os at have en struktureret og velfungerende kanal til intern kommunikation, og det har vi fået med Academy.

Samtidig har vores leverandører fået en fantastisk mulighed for at formidle produktinfomationer og kampagner direkte til de mange medarbejdere i vores kæder. MitIR er blevet et vigtigt værktøj, for os som hovedkontor, for vores leverandører og ikke mindst for butikkerne, der bruger systemet hver eneste dag.
— Anders Dahl Iversen, kædechef i Indeks Retail A/S