AKTIVT FORHANDLER-NETVÆRK
 

CONTENT CREATION
 

INTERNATIONAL VIDENSDELING
 
 

B&O Campus er navnet på Academy for Bang & Olufsens forhandlernetværk på verdensplan. B&O Campus præsenterer sig i dag på blandt andet engelsk, tysk og kinesisk, da forhandlerne har hjemme i over 50 lande. 

 

Relation og læring 

Med B&O Campus er det blevet muligt for Bang & Olufsen at præsentere kommende produkter og involvere forhandlerne, så de er klædt på til lanceringen. B&O Campus aktiverer forhandlernetværket med information direkte fra Bang & Olufsen. Her viser Bang & Olufsen de nye produkter frem, og træningsforløb forklarer funktionaliteter og specifikationer for forhandlerne, så de kan bære dem ud til kunderne på bedst mulig vis.

B&O Campus styrker forhandlernes relation til Bang & Olufsen og sikrer samtidig top of mind for Bang & Olufsens produkter og brand. Det har fostret et særdeles aktivt community på tværs af landegrænser og forhandlere. Brugerne hjælper dagligt hinanden med spørgsmål om produkter, salgsfif og kundeservice.

 

Hvad har gjort forskellen?

  • Et tæt samarbejde med Bang & Olufsen ved koordinering af lanceringer og kampagner

  • Fokus på community skaber et stærkt og hjælpsomt community med et mål: at sælge og rådgive om Bang & Olufsen-produkter

  • Pre-launch uddannelse af salgspersonale skaber top of mind og tryghed ved Bang & Olufsen-brandet

Beoplay2.jpg
Beoplay1.jpg