Studentermedhjælper til kommunikations- og vidensplatform
A Close Shave udvikler og driver den sociale vidensplatform Academy, som til dagligt bruges af blandt andet Bog & idé, Hi-Fi Klubben, Movia og B&O PLAY til intern kommunikation og træning af medarbejdere.

Vi søger lige nu en studentermedhjælper, der skal bistå vores projektledere med tekstproduktion og kommunikationsrelaterede opgaver til Academy. Dette inkluderer blandt andet at skrive nyheder og eventuelt at producere grafisk indhold til vores kunders systemer, men også webopdatering og andre praktiske opgaver.

Opgaver

  • Tekstarbejde
  • Grafisk materiale
  • Planlægning af tekstmateriale
  • Koordinering med projektledere
  • Diverse ad hoc-opgaver

Om dig
Opgaverne spænder vidt, men de kræver alle, at du kan bevare overblikket og være vores strukturerede anker, når projektlederne har mange bolde i luften. Du skal ikke være bleg for at arbejde selvstændigt og stå på egne ben – vi er nemlig ikke bange for at give dig ansvar, hvis du viser initiativ.

Det er et krav, at du har styr på din grammatik (især dansk og engelsk, men kan du også flydende tysk, er det bestemt ikke et minus). Er du desuden skarp til Photoshop, vil det kun være et plus. Det samme gælder, hvis du har erfaring med CMS.

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, journalistik eller lignende, men det er ikke et krav, så længe du passer til profilen og har lyst til at arbejde med tekstproduktion i alle afskygninger samt både intern og ekstern kommunikation.

Om A Close Shave
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en håndfuld sociale kollegaer fem minutter fra Nørreport Station. Vi har store mængder kaffe og te, frokostordning og en stor solvendt altan med grill, som vi ynder at bruge, lige så snart vejret byder sig.

Arbejdstiden vil være cirka ti timer om ugen fordelt over to eller flere dage på kontoret. Vi forventer, at du er fleksibel, hvilket vi naturligvis gengælder i perioder, hvor studiet kræver ekstra opmærksomhed. Du er desuden velkommen til at bruge kontoret til studierelaterede opgaver uden for din arbejdstid.

Søg jobbet
Er du interesseret, så send ansøgning og CV med emnefeltet “Studentermedhjælper” til Julie Horup via julie@acloseshave.com.

Hvis du vil vide mere om jobbet eller A Close Shave, er du velkommen til at kontakte Robin Andersen på +45 2711 4000.

Vi holder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt med løn efter aftale.

Skrevet af Julie Horup
Julie Horup er uddannet indenfor kommunikation med en særlig interesse i videospil – et ganske gennemgående tema i A Close Shave. Inden Julie kom hertil, forenede hun lidenskaben for gaming med sine faglige evner som spiljournalist for aviser og magasiner.