Cock’s & Cows på Academy
Nej, vi har ikke åbnet en Academy Zoo. Endnu. Vi har til gengæld lige underskrevet kontrakt med Nord Gruppen, det talentfulde management bureau bag en række succesfulde restauranter og barer i København.

En af de mest kendte af disse er restauranten Cock’s & Cows. Som navnet antyder, serverer de lækre cocktails og saftigt kød tæt pakket mellem burgerboller og lækkert tilbehør. Kæden, som nu har tre restauranter i København, har lige vundet iByens ‘Byens Bedste’. For tredje gang på fire år – Cock’s & Cows køkkenet er ikke for sjov.

Ud over Cock’s & Cows byder vi velkommen til resten af Nord Gruppens familie, som omfatter barene The Bird & The Churchkey, Francis Pony, Fugu og Nord Natklub. Man kan vist godt sige, at Nord Gruppen vil bringe en fest til Academy systemet.

Vi er allerede godt igang med arbejdet på Nord Gruppens nye Academy, og vi glæder os til at byde alle deres ansatte velkomne med åbne arme og tilbyde dem den bedst mulige træning og motivation. Alt for at sikre, at deres brand bliver stærkere end nogensinde før!
mash

Academy og god mad går bare hånd i hånd
Vi har endnu et nyt medlem af Academy-familien, nemlig Copenhagen Concepts, moderselskabet bag de verdenskendte restauranter MASH, Le Sommelier og Umami.

Copenhagen Concepts udvider og forbedrer kontinuerligt deres brand og services, og de havde derfor brug for en platform, hvor de kan dele erfaringer og informationer hurtigt. Det var derfor et naturligt skridt for Copenhagen Concepts at sikre deres fortsatte succes ved at tage kontakt til A Close Shave.

Vi lancerede for nyligt deres nye Academy system, CC Academy, hvor alle ansatte hos de tre restaurantkæder kan interagere, dele viden og uddanne sig selv til at blive endnu bedre til at lave, servere og opfinde nye oplevelser til deres gæster.

Hos A Close Shave er vi spændte og også stolte af at byde CC Academy velkommen til flokken. Vi kender opskriften på motivation og uddannelse, og med Copenhagen Concepts i blandingen, er vi sikre på, at det kun kan blive godt.

Skrevet af Mette Skovdal
Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivationen af vores målgrupper i Academy systemet.