Hvem er vi

A Close Shave blev grundlagt af Robin Andersen i 2003, og består i dag af ti ildsjæle indenfor kommunikation, medier, grafik og projektstyring. Vi byder gerne på en kop kaffe, hvis du har lyst til at møde os og Academy-systemet.

Find os her:

A Close Shave
Landemærket 25
1119 København K
coffeedate@acloseshave.com
A Close Shave
Vesterbro 18
9000 Aalborg C
coffeedate@acloseshave.com

Brian Fabricius

Salgsdirektør

Brian er vores salgsninja og ansigtet udadtil. Han er kendetegnet ved et stort personligt drive, en proaktiv holdning og en helhedsorienteret tilgang. I sin kuffert medbringer Brian solid forretningsforståelse inden for Fast Moving Consumer Goods sektoren og mere end 15 års erfaring med salg af elektronik. Salg for salgets skyld giver ikke mening for Brian – hvad der til gengæld giver mening for ham er, at sætte sig ind i vores kunders udfordringer og finde den optimale løsning. Du vil lære Brian at kende som en dygtig og nærværende kommunikator.

På kontoret er Brian storleverandør af både herlig kaffe og god stemning.

Når Brian ikke er på vores kontor, laver han forretning andre steder. Han har nemlig også et skrædderi i Afrika, som producerer tasker af genanvendte cykelslanger og farverige butterfly under de to brands: Bangura og Payamba.

Spørg Brian om:
Gadgets, crossfit, aktier, dansk møbeldesign, MMORPG, portvin, arkitektur, Apple-produkter eller heavy metal.

Spørg ikke Brian om:
Kendte personer, konventionelt landbrug, vegetarisk mad, steder uden for Europa, dyr og amerikanske serier eller nogen former for sport.

Tlf: +45 41 200 500
E-mail: brian@acloseshave.com
linkedin.com

CroppedFocusedImage480480-RobinAndersenRobin Andersen

CEO og Partner

I 2003 satte Robin Andersen sig for at skabe et online medie, som kunne bevæge mennesker, viden og produkter for danske detail-virksomheder. Med Academy-systemet forenede han sin erfaring fra 20 år i detail og salg med 15 års erfaring fra arbejdet med online medier.

Robin er drevet af behovet for at udvikle og skabe resultater. Blandt de primære interesser er indsamling og analyse af data til brug for at skabe resultater og udvikling for Academy-systemerne og A Close Shave. Robin har en tæt – ja, nogle ville måske endda sige en næsten ægteskabelig – relation til partner gennem mange år og udviklingschef Henrik, og de to kan bruge mange koncentrerede timer på nørderier om nye funktioner på Academy.

Ikke alene data om systemerne indsamles af Robin. Han tracker også sig selv på kalorieindtag, motion, blodtryk og vågner til en analyse af sin søvn hver morgen. Disse er alle vigtige faktorer i Robins liv, ligesom mottoet: “Det skal være sjovt at gå på arbejde!” – en sætning, Robin ofte ytrer på A Close Shaves kontor.

Spørg Robin om: 
Anbefalinger til Københavns restauranter, madfotografi, tegneserier, Google Analytics, Island som rejsemål, kampagner, Apple-produkter, luksus-paraplyer, vin og generelt alt, hvad man kan sætte strøm til.

Spørg ikke Robin om:
Madlavning, biler, håndværk, sport, og hvad han lige har sagt.

Tlf: +45 27 11 40 00
E-mail: robin@acloseshave.com
linkedin.com

henrik_BWHenrik Abel Larsen

Systemarkitekt & Partner

Nogle mennesker spiser havregryn til morgenmad. Henrik spiser Photoshop-filer og SQL-databaser med et drys jQuery på toppen. Med et bredt arsenal af redskaber, en MacBook og et netværk af specialister, former og udvikler Henrik rygraden og fronten af Academy-systemet.

Henrik har arbejdet med grundtankerne om et gamificeret informationsnetværk siden 2003. Tanker, som indenfor de seneste år har udviklet sig til det, vi i dag kender som Academy – en social vidensplatform.

Inspirationen til Academy findes i den virkelige verden, sammen med vores kunder og i spilverdenen. Henriks langvarige passion for gamification og detail-handlen skaber den perfekte balance mellem et teknisk avanceret system og en brugeroplevelse, som er både let at bruge og forstå – skønhed og intelligens i forening.

Henrik arbejder til daglig fra kontoret i Aalborg.

Spørg Henrik om:
Databaser, interface design, Photoshop, wearable gadgets, vin og rom (ikke byen), data mining, amerikanske tv-serier, biler, cykler og gadgets hertil, kaffe, Apples historie, 24 bit musik og andre lossless lydformater.

Spørg ikke Henrik om:
Hvorfor din computer ikke virker, børn, Rom (byen), professionel sport, Windows (medmindre det er 3.11 – her er han et omvandrende leksikon).

Tlf: +45 30 22 44 66
E-mail: henrik@acloseshave.com
linkedin.com

CroppedFocusedImage480480-MetteMette Harboe

Projektleder og systemkoordinator

Med Mette møder du en bred kompetenceflade indenfor kommunikation, som både vores kunder og vi nyder godt af. Uanset om det gælder tilrettelæggelse af kampagner, intern kommunikation, projektledelse, strategi, processtyring eller tekstforfatning, er Mette på hjemmebane.

Mette er sandsynligvis den mindst tekniske person på kontoret – men til gengæld den mest snaksalige. Med en veludviklet og finurlig humoristisk sans sørger Mette for, at hver dag på A Close Shaves kontor er sjov og inspirerende.

Spørg Mette om: 
Trending podcasts, kattevideoer, strategi, kommunikation, puns, kreative processer, planter, dokumentarfilm, virksomhedskultur og social media.

Spørg ikke Mette om:
Vej, hvor hun har lagt sine nøgler eller andre ting, andre nordiske sprog, computerspil, geografi og alt der kan sættes strøm til.

Tlf: +45 61 27 16 19
E-mail: mette@acloseshave.com
linkedin.com

CroppedFocusedImage480480-billedeMarie Anne Ashton

Projektkoordinator

Marie er fagligt set støbt indenfor medier og kommunikation og agerer hos os både projektleder og grafiker. Maries brændende interesse for videospil har betydet, at hun tidligere har arbejdet en del år i detail indenfor spilindustrien. For os gør det Marie til noget af en fangst på kontoret, når vi arbejder med nye måder at integrere spilelementer i Academy-systemet for at gøre det til et endnu mere underholdende og motiverende univers.

Marie arbejder primært med vores Academy-systemer for trakfikselskaber, som nyder godt af hendes uforlignelige metodiske og effektive tilgang til arbejdet.

Spørg Marie om: 
Batman, planlægning, kommunikation, Xbox, grafisk design, Instagram, broderi, bustrafik og Twin Peaks.

Spørg ikke Marie om:
Noget, mens hun er i gang med noget andet.

Tlf: +45 20 83 53 44
E-mail: marie@acloseshave.com
linkedin.com

CroppedFocusedImage480480-BWMetteMette Skovdal

Tekstforfatter & Content Manager

Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivation af vores målgrupper i Academy-systemet.

Du finder ofte Mette med hovedet nede i en bog, og det er også hende, du skal have fat i, hvis du mangler råd om, hvad du skal læse næste gang. Med en fortid i forlagsbranchen og som anmelder i fritiden har Mette erfaring med fra flere sider af bogbranchen – det er i høj grad relevant, når vi blandt andet arbejder med at uddanne medarbejdere i kæderne Bog og idé, Boghandleren og Bøger & Papir.

Spørg Mette om: 
Ordrim, bøger, meningen med livet, te, whiskey, Pages, tekstforfatning, svensk og Heroes of Might and Magic III.

Spørg ikke Mette om:
Hvordan man blander en mojito, Godfather-filmene, matematik og hvad der er højre og venstre.

Tlf: +45 50 72 51 04
E-mail: mette.skovdal@acloseshave.dk
linkedin.com

CroppedFocusedImage480480-julie-horupJulie Horup

Social Media & Content Manager

Julie Horup er uddannet indenfor kommunikation med en særlig interesse i videospil – et ganske gennemgående tema i A Close Shave. Inden Julie kom hertil, forenede hun lidenskaben for gaming med sine faglige evner som spiljournalist for aviser og magasiner. Her på kontoret hos A Close Shave er Julie en af drivkræfterne bag tekstproduktionen og desuden vores største kapacitet indenfor social media.

Det siges ofte, at kvalitet og kvantitet ikke kan forenes. Julie har bevist, at dette ikke er sandt. Når Julie går til en opgave, løses den både hurtigt og med fantastiske resultater.

Spørg Julie om: 
Grammatik, sociale medier, alt med spil (og 80er-gyserfilm) og glæden ved mojitos (undtagen hvis Mette har blandet dem).

Spørg ikke Julie om:
Anger management, dansk musik og IKEA lørdag formiddag.

Tlf: +45 27 30 37 06
E-mail: julie@acloseshave.com
linkedin.com

Emma Viktoria Frederiksen

Kommunikationsmedarbejder

Emma er kontorets ultimative vandekspert. Heldigvis har hun taget andet med sig fra sit arbejde hos et forsyningsselskab, nemlig en masse erfaring med kommunikation, som vi nu nyder godt af. Med skarp sans for grammatik, forståelse for formidling og godt kendskab til Photoshop passer Emma som fod i hose på kontoret.

Med Emmas brede vifte af kompetencer er hun kontorets foretrukne blæksprutte. Hendes tentakler kommer vidt omkring på tværs af vores mange Academy-systemer, hvor hendes logiske tilgang og lærenemhed sikrer, at opgaverne bliver løst både hurtigt og effektivt. Når Emma ikke befinder sig hos A Close Shave, er hun kandidatstuderende i Engelsk på Københavns Universitet.

Spørg Emma om:
Serier, ungdomsfilm fra 80’erne, afrikansk kultur og Photoshop.

Spørg ikke Emma om:
Motion, bevægelse af lemmerne og sport generelt eller om hvordan man kører bil (medmindre du vil havne i et vejtræ).

E-mail: emma@acloseshave.com

Jesper Green

Intent Marketing Specialist

Jesper er vores go-to, når det kommer til Intent Marketing (Hensigtsmarkedsføring). Jesper lægger strategi og taktik for intelligent brug af blandt andet nyhedsbreve. Han kigger på dine kunders hensigt og adfærd og modellerer derefter det rette indhold, som fører kunderne længere ned i salgstragten.

Jesper elsker at dyrke ekstrem-sport som Iron Man eller Militær Femkamp. Han sover tit i skovene med sin hund og fanger sin egen mad med liner, kroge og kastestjerner.

Spørg Jesper om:
Søgemaskineoptimering, tekst og semantik, nyhedsbreve, digte, SoMe-annoncering, dansk og engelsk litteratur og variationer af overlevelsesstrategier, når zombierne kommer.

Spørg ikke Jesper om:
Sport, biler, at flytte eller hænge lamper op.

linkedin.com

joelJoel Grøndrup

Frontend udvikler

Joel Grøndrup har en baggrund indenfor kommunikation i reklamebranchen. I dag er Joel en ren troldmand i HTML. Hos A Close Shave arbejder Joel med hjemmesider med et særligt øje for både tekniske detaljer og design. Måske er det Joels erfaring med kommunikation, der gør ham i stand til at identificere kundernes behov og møde dem – vi er ikke sikre, men vi ved, at han skaber værdi for både os og vores kunder.

Spørg Joel om: 
Vin, fransk madkunst, vinterbadning, webdesign, Flash, copywriting og Pink Floyd.

Spørg ikke Joel om: 
MarioKart.

runeRune Lütken Meland

Grafisk designer

Rune er vores go-to, når det kommer til godt design. I sit arbejde stræber Rune efter perfektion, og du vil ofte se ham stirre indædt på sin skærm og lave bittesmå og detaljerede ændringer i timevis. Er der noget, Rune kan se sig sur på her i verden, er det skidt design.

Rune elsker tegneserier. Ren lykke skinner ud af Runes øjne, når han får fat på en sjælden udgave. Blandt Runes andre interesser er heavy metal, videospil og musikfestivaler med upcoming bands i København.

Spørg Rune om:
Grafisk design, de bedste dyregifs på nettet, typografi, layout, farveteori, Adobe CC Suite, brætspil, film og serier, alle sukkerbelagte fødevarer, fotografi, comics og sci-fi.

Spørg ikke Rune om:
Sport, biler, hvad rød peber smager af, og hvordan man kommer uskadt gennem Indre By på cykel.

Asger og Søren

Billede- og video produktion

Asger og Søren går mest op i kaffe… og film… og cykling… Asger og Søren har begge en kandidat i Film og Medie fra Københavns Universitet, og sammen har de firmaet Framework Films. Konceptet er simpelt og gennemtestet. To mand, to kameraer og en stor kærlighed til gode billeder og den gode historie.

Sammen styrer de dig gennem hele processen, uanset om der er tale om små eller store produktioner. Så er du sikker på, at du får et ordentligt resultat. Asger og Søren har specialiseret sig i såvel reklamefilm og webfilm som eventfilm og produktfilm.

Spørg Asger og Søren om:
Gadgets, IT, Quentin Tarantino, biler, billedkomposition, redigering, kaffe, undervisning, Coen-brødrene og motionscykling.

Spørg ikke Asger og Søren om:
Romantiske komedier, Kähler-vaser, barnedåb og hudprodukter.