Siden 2014 har Hi-Fi Klubben brugt Academy til træning af deres medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige samt Holland, hvor systemet dagligt har fungeret som informationskilde for de ansatte om seneste nyheder og produkter.

På systemet har brugerne ikke kun kunnet holde sig opdateret om produktlanceringer og vigtige annonceringer, både internt og eksternt, men systemet er også blevet en fast del af det daglige liv hos Hi-Fi Klubben, hvor de ansatte konsekvent vender tilbage med daglige besøg og dermed har opbygget et ivrigt og aktivt fællesskab omkring vidensdeling og generel arbejdsglæde.

Nu tager Hi-Fi Klubben skridtet videre, når deres hidtidige system – som desuden får selskab af Hi-Fi Klubbens nye ansatte i Tyskland – samles i ét internationalt system, der fremover skal agere intranet for de ansatte.

Vi har set, hvad Academy kan gøre for vores kunder, når det udvides til intranet. Brøchner Hotels var vores første kunder, der valgte at bruge platformen som eksklusiv kommunikationskanal til deres medarbejdere. Siden da er en lang række kunder fulgt efter – senest altså med Hi-Fi Klubben på internationalt plan.

Med 100 butikker fordelt på fem lande er det ikke en lille beslutning for Hi-Fi Klubben, men vores fælles erfaring med Academy har vist, at det er det næste naturlige skridt for et endnu stærkere Hi-Fi Klubben og deres ansatte. Ikke nok med at Academy leverer en sikker platform, som allerede har bevist sit værd for de ansatte, giver det dem nemlig også mulighed for at kommunikere direkte med deres kollegaer i udlandet, imens vidensdeling kan flyde frit fra land til land. Der er ikke længere fysiske grænser, for det hele er samlet på én platform, nemlig Academy.

Vi har i Hi-Fi Klubben prøvet de fleste typer af online-træning og kommunikations-værktøjer der findes. Men vi har aldrig prøvet andre systemer, der var lige så engagerende og motiverende for medarbejderne, som Academy-systemet har vist sig at være”, siger Christoffer Arensbach, CCO/Direktør i Hi-Fi Klubben.

Hos A Close Shave glæder vi os naturligvis til at løfte Hi-Fi Klubbens interne kommunikation til det næste niveau og er vanvittigt stolte over, at vi er blevet valgt af nogle af de mest professionelle, sjoveste og nørdede mennesker i detail.

Skrevet af Mette Skovdal
Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivationen af vores målgrupper i Academy systemet.