Fra den 1. februar 2016 bliver boghandlerkædens Academy-system udvidet til den primære kommunikationskanal mellem butikker og hovedkontor. Systemet vil også fortsat være et samlingssted for alle medarbejdere i kæden, hvor de kan diskutere og dele viden på tværs af landet.

Boghandlere landet over skal i fremtiden ikke længere forbi flere forskellige sider for at finde informationer, der er relevante for deres arbejde, ligesom deres indbakker ikke længere vil samle på nyhedsbreve. Alle informationer vil fremover være at finde på Mit IR, som er systemets nye navn.

Mit IR bliver en unik kombination af intranet og kommunikationsplatform, hvor leverandører til kæden, heriblandt forlag, har direkte kontakt til butikkerne. Derudover bliver alle medarbejdere opdateret om nyheder og tiltag på tværs af kæden, og de kan træne effektivt i kataloger og kampagner.

Sammenlægningen omfatter ikke kun Bog & idé, men også deres venner BOGhandleren, Bøger og papir og Legekæden, og systemet, der så dagens lys i oktober 2013, får i disse dage endnu flere videnshungrende brugere.

Vi glæder os til at se systemet vokse, og vi kan ikke få hænderne ned over den positive feedback, vi har fået fra landets boghandlere.

Skrevet af Mette Skovdal
Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivationen af vores målgrupper i Academy systemet.