Sidste år indledte A Close Shave et samarbejde med Movia i forbindelse med afviklingen af deres “Årets chauffør”-kampagne, hvor vi varetog den interne kommunikation af kampagnen via et Academy-system. Årets chauffør 2014 skulle findes gennem nomineringer på SMS fra de mange passagerer, der hver dag benytter den offentlige bustransport på Sjælland.  

Nu indleder vi et mere langvarigt samarbejde i og med, at der etableres en blivende platform for de 4500 chauffører, der kører for Movia. A Close Shave’s Academy-system skal formidle væsentlig information til chaufførerne om både billettering, rejseregler og produkter, forberede chaufførerne på kampagner samt sikre, at de certificereres i henhold til gældende uddannelseskrav.

Kommunikation og uddannelse i transportsektoren er langt fra et nyt område for A Close Shave. Vi dækker nu størstedelen af bustransporten i landet via forskellige Academy-systemer. Vi ser frem til bruge alle de erfaringer og den viden, vi hidtil har tilegnet os, til at give chaufførerne i Movia et motiverende læringsunivers til gavn for både den enkelte chauffør, Movia og passagerne. 
Skrevet af Mette Skovdal
Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivationen af vores målgrupper i Academy systemet.