Okay, så avanceret er systemet heller ikke. Men fra august sætter vi os sammen med Original Coffee for at udvikle deres Academy-system – og så kommer Academy til at uddanne og motivere baristaer i den populære kaffekæde, der har vundet AOKs Byens Bedste pris intet mindre end fire år i træk.

Ja, Original Coffee har styr på bønnerne, men alle virksomheder – især dem, der oplever så voldsom vækst, som Original Coffee har – kan bruge en solid base for intern kommunikation og vidensdeling. Vi vil sikre, at den høje standard hos kaffekæden kun bliver højere, og at gæsterne får den samme sublime service ligemeget hvor og hvornår, de kommer forbi til en dampende kop kærlighed.

OriginalCoffee2

På deres Academy-system kan Original Coffees medarbejdere få informationer og blive trænet i alt fra bønnernes ophav og dyrkelse til kaffekunst og god service. De kan få glæde af vores erfaring fra servicebranchen, hvor vi bl.a. arbejder sammen med Copenhagen Concepts og Brøchner Hotels.

Original Coffee blev grundlagt i 2012, og har indtil videre syv hyggelige kaffebarer rundt omkring Storkøbenhavn – blandt andet på Illums rooftop terrasse med en suveræn udsigt over Amagertorv i Indre by. Hvis udsigten og den gode kaffe ikke er nok, kan vi rapportere, at stedet også er placeret direkte mellem to aktive pokéstops.

Skrevet af Mette Skovdal
Med en kandidat i filosofi har Mette bragt ny indsigt til vores team. Mette er en talentfuld tekstforfatter med en humoristisk tilgang til motivationen af vores målgrupper i Academy systemet.