For knapt et år siden lancerede Copenhagen Concepts et Academy-system til de cirka 500 medarbejdere, der arbejder for selskabet i Danmark. Copenhagen Concepts står bag kødsuccessen MASH Steakhouse samt restaurantkoncepterne Le Sommelier og Umami. Nu tager Copenhagen Concepts Academy med til deres MASH restaurant i London.

Copenhagen Concepts bruger Academy-systemet til den samlede interne kommunikation på tværs af restauranterne, der tæller 9 i Danmark og to i udlandet. Alt fra træning af kulinariske færdigheder, service, præsentation af menuer til forums med gode råd er samlet på Academy. Kommer der eksempelvis en ny ret på menukortet, viser en kok på video, hvordan den skal tilberedes og anrettes. Med det og en række andre aktiviteter på systemet, sikrer MASH, at gæsterne kan forvente samme koncept og høje serviceniveau, uanset hvor de besøger en restaurant.

Efter en succesfuld implementering af systemet i Danmark, er Copenhagen Concepts nu klar til at tage Academy med ud i verden. I dag har vi lanceret systemet til medarbejderne på deres engelske bastion, MASH London. Om motivationen for at udbrede systemet over landegrænser, siger partner og marketingschef i Copenhagen Concepts, Mikkel Glahn:

“Med udbredelsen af en fælles kommunikationsplatform på vores danske restauranter har vi fået et højere vidensniveau hele vejen rundt. Generelt set har vi hos MASH fokus på at ansætte talentfulde fagfolk – fra kokke til sommelierer og tjenere. Med Academy kan vores fagfolk dele deres viden med kollegaerne – på en helt anden måde, end hvad der var muligt før. Vi har forbedret sammenhængen mellem vores interne og eksterne kommunikation via Academy, så vi får forberedt medarbejderne godt til de kampagner, vi kører på andre medier, som f.eks. Facebook og websites”.

Et af vores Academy systemer er allerede rykket ud i verden med HiFi- Klubben, der har systemer til deres butikker i Norge, Sverige og Holland.

Skrevet af Mette Harboe
Med Mette møder du en bred kompetenceflade indenfor kommunikation, som vores kunder nyder godt af. Uanset om det gælder kommunikation, projektledelse eller tekstforfatning, er Mette på hjemmebane.